06 1046 5434 info@sil-d.com

Horeca Design

Het neusje van de zalm aangevuld met een unieke en strakke vormgeving.

Menukaarten, placemats, bestekhoezen/pochetta’s, cadeaubonnen, flessenhalslabels, servetten, tafeldisplays, bierviltjes, kartonnen drinkbekers, deurhangers, tafelvlaggetjes, schrijfblokjes.

Menukaarten

Menukaarten ontwerpt en drukt Sil D. Digital Art in alle soorten en maten. Of het nu is voor een cafetaria of voor een luxe restaurant. Wij zorgen voor de perfecte uitstraling van uw producten geheel in de stijl die u wil uitstralen met uw horeca-onderneming. Van ongevouwen tot spiraalbinding, van 50 stuks digitaal tot 100.000, alles is mogelijk.

Placemats

Placemats zijn niet alleen praktisch maar ook een uitgelezen mogelijkheid om reclame te maken of een product te promoten. Presenteer een nieuw product, actie of prijsvraag op placemats en bereik zo jouw bezoeker. Je kan natuurlijk ook de menukaart of een kleurplaat erop drukken.

Bestekhoezen/Pochetta’s

De Bestekhoes is een handige, tijdbesparende en hygiënische manier om het bestek op tafel te brengen. Tijdens rustige momenten kunnen de bestekzakjes met bestek gevuld worden. Wanneer het dan tijdens de piekmomenten vlug moet gaan, liggen bestek en servet voor het grijpen en in een handomdraai op tafel.

Cadeaubonnen

De kracht van klantenbinding zit ‘m in het positief verrassen van de klant. Verras uw beste klanten dus eens met een cadeaubon! Maar als u echt professioneel over wilt komen, kunt u natuurlijk niet komen met een losse flyer als cadeaubon. Het gaat om een cadeau, dus wilt u uw waardebonnen zo uniek mogelijk presenteren.

Flessenhals labels

Laat uw eigen flessenhals labels drukken om uw actie, product of bedrijf te promoten! De ultieme, maar subtiele, promotiemiddel bij evenementen, het ontgaat immers niemand. Wij leveren ontwerpen die haarfijn worden afgestemd op uw logo of huisstijl en die perfect aansluiten bij de “Feeling” die u met uw horeca onderneming uitstraalt naar uw gasten.

Servetten

Het servet en uw boodschap bedrukt worden op tafel gezien en vastgepakt. Gebruik een servet dan ook om uw uitstraling te optimaliseren. Sil D. Reclame verzorgd bedrukte servetjes in alle vormen en maten met uw logo en/of bedrukking. Het servet kan in alle gevallen naar uw wens worden bedrukt en geleverd.

Tafeldisplays

De “Tafeldisplays standaard” of toonbankdisplays worden enkelzijdig bedrukt in full color. Het ideale product om de aandacht van uw klanten of bezoekers van uw zaak of evenement te vestigen op speciale actie’s, producten, promo’s of prijzen!

Bierviltjes

Een garandeerde gangmaker voor ieder budget! Bierviltjes zijn dé reclametool voor al die momenten waarop even niks moet. Of je nu je eigen biertje wil promoten of een evenement organiseert: met bedrukte bierviltjes geheel in uw huisstijl wordt het echt jouw feestje.

Kartonnen drinkbekers

De individueel bedrukbare kartonnen drinkbekers zijn zeer geschikt voor to-go- en promotioneel gebruik en bieden een absolute meerwaarde als reclame- en contactmedium. Voor de fabricage van de bekers wordt gebruik gemaakt van levensmiddelgecertificeerde kartonsoorten en kleuren, de dubbelwandige mantel beschermt tegen de zeer hete inhoud.

Deurhangers

Maak gebruik van reclamemiddelen die bij uw klant blijven hangen! Met ons zeer gevarieerde assortiment en creativiteit kunnen onze deurhangers op veelzijdige manieren worden gebruikt. In hotels, restaurants of bij evenementen – uw reclame hangt precies goed.

Tafelvlaggetjes

Vlaggen ook in klein formaat. Met dit reclamemiddel kan jouw reclameboodschap op de toonbank, in beursstands, maar ook in de etalage niet meer over het hoofd worden gezien. De fabricage in sublimatiedruk 4/0-kleurig op 55 g tafzijde (B1) garandeert een goede kleurweergave evenals een goede houdbaarheid en een lange levensduur.

schrijfblokken

Aantekeningen van jou en je klanten op je eigen blok? Laat je persoonlijke schrijf- of notitieblokken bedrukken, met of zonder dekblad en altijd voorzien van jouw logo of boodschap.

Nieuwsgierig?!

Bel of mail ons en wij staan u graag te woord!

06 1046 5434  |  Info@sil-d.com