06 1046 5434 info@sil-d.com

Social Media

Een ontwerp dat de juiste reactie veroorzaakt bij de doelgroep en opvalt,
dat is het doel van grafische vormgeving.

Social Media

Social media is uitgegroeid tot een belangrijk marketinginstrument. U kunt het inzetten voor merkbekendheid, om nieuwe doelgroepen aan te trekken, de bestaande relaties te onderhouden of om traffic te genereren op uw website.

Invloed social media

Social media maakt het mogelijk om invloed uit te oefenen op discussies rond uw merk, product of dienst. Er is een groot aantal social media platforms. In Nederland worden het meest gebruikt:

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Social media hype

Het is als modern bedrijf onontkoombaar om mee te gaan in de social media hype. Regelmatig uw tijdlijn en omslagfoto bijwerken, retweeten, foto’s delen, deelnemen aan polls, discussiëren op forums en nog veel meer. Sil D. Reclame ziet social media als een belangrijk onderdeel in uw (online) marketing- en communicatiestrategie. Een goedkope, snelle manier om eenvoudig, direct contact te leggen en veel te weten te komen over de voorkeuren en belevingswereld van uw klanten.

Direct uw doelgroep bereiken?

Wij zien uw activiteit op sociale netwerken als een onderdeel van uw zoekmachine optimalisatie of als een manier om in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid voor uw merk te creëren, en in ieder geval als een onderdeel van uw totale campagne. Wij helpen u bij de inzet van social media om publieksgroepen aan u te binden en ook op de langere termijn te profiteren van de relatie die zij met uw merk opbouwen.

Om meer verkeer naar de website en meer verkeer naar jullie merk te genereren, biedt Sil D. Reclame grote kennis van social media mogelijkheden. Te denken aan advertenties, opzetten van bedrijfspagina’s of het creëren van content.

Waarom Social Media

N

Via sociale media kunnen bedrijven razendsnel communiceren.

N

Bedrijven kunnen direct de interactie aangaan met de juiste doelgroep.

N

Door op sociale media te communiceren verkrijgt een bedrijf een groot bereik.

N

De kosten om via sociale media te kunnen communiceren zijn vele malen lager dan via de traditionele manier.

Nieuwsgierig?!

Bel of mail ons en wij staan u graag te woord!

06 1046 5434  |  Info@sil-d.com